Wiep Lizzy Von der Leibrücke

Wiep Lizzy Von der Leibrücke, geboren op 9 mei 2021, dochter van Lizzy Maj, kleindochter van onze Maj en achterkleindochter van onze legendarische Babaloo Von der Leibrücke.
Wiep is een echte Von der Leibrücke met de look van moeder, oma en overgroot oma.


Onze Wiep is een mooi formaatje barbet, aan de onderkant van de rasstandaard net als haar oma Maj, maar ze kan wel haar mannetje staan. Vreselijk aanhankelijk en lief, maar een andere hond kan het wel vergeten als ze denken dat ze haar botje zomaar kunnen pakken.


Ze wil altijd wel mee ergens naar toe, ze vindt het leuk in het verpleeghuis bij oma en gaat bij iedereen zitten die haar een aai of kroel willen geven. Op de trimtafel daar wil je altijd wel, want aandacht is alles voor Wiep (of zijn het toch de koekjes?).


De vacht van Wiep is heel wavy en gemakkelijk te onderhouden. Wiep heeft uitstekende A- heupen en de ECVO is vrij. Verder is haar DNA afgenomen voor EMBARK en ze is vrij bevonden op alle geteste onderdelen.


Wiep is een paar keer naar show geweest en is een uitmuntende hond volgens de keurmeesters. Ze ontving hiervoor 2 keer een reserve CAC.